Butter chicken med kachumbar-salat, ris og koriander

Indien

Glutenfri
5 dages holdbarhed

Butter chicken med kachumbar-salat, ris og koriander

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
15 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olivenolie
Basmatiris
200 g
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Løg
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Butter chicken paste
1 glas
Hakkede tomater
½ dåse
Piskefløde
1 dl
(Mælk, Laktose)
Hønsebouillon
½ pose
(Æg, Selleri)
Granatæble
½ stk
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Koriander, frisk
½ pakke
Lime
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 838 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 103 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
 Skræl hvidløg og ingefær og hak det fint. Pil løg og skær i både. Skær kyllingen i mindre stykker. 
 Varm lidt olie op i en gryde. Steg løg, hvidløg, ingefær og kylling i ca. 3 min. ved middelhøj varme. Krydr med lidt salt. Tilsæt Butter chicken paste og rør rundt. Kom hakkede tomater, fløde, bouillon, ¼ dl vand og ½ tsk sukker i og lad det småkoge i ca. 10 min. til kyllingen er gennemsteg. Smag til med salt og peber.
 Halvér granatæblet og bank på skallen med en træske, så kernerne kommer ud i en stor skål. Skyl agurk og tomat og skær i tern. Pil rødløg og hak det fint sammen med koriander. Kom alt i skålen. Skyl lime, riv skallen fint og pres saften. Kom begge dele i salaten og vend det med lidt olivenolie samt salt og peber.
Servér butter chicken med ris og kachumbar-salat til.
Håber maden smager!