Svampesuppe med chili-stegt kylling og brød
4 dages holdbarhed

Svampesuppe med chili-stegt kylling

og brød
Ny opskrift
Under 20 min
11 Ingredienser
Fyldig svampesuppe toppet med chili-stegt kylling og kål, serveret med brød til at dyppe i suppen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Vand
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Champignon
125 g
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Svampefond
½ pose
Vand
2 dl
Kyllingeinderfilet
300 g
Sambal oelek
1 tsk
Kålmix
100 g
Brød
1 stk
(Gluten, Hvede)
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
546 kcal
Fedt:
26 g
Kulhydrater:
32 g
Protein:
46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil løg og hvidløg og hak begge groft. Hak svampene i grove stykker. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løg, hvidløg og svampe ved høj varme i 2-3 min. Det må gerne få lidt farve. Kom kokosmælk, bouillon, svampefond og vand i og kog det op. Lad det koge under låg i 5 min. Blend suppen med en stavblender eller i en alm. blender til den er lind. Smag suppen til med salt og peber.
Varm en stegepande op med lidt olie. Steg på kyllingen ved høj varme 1-2 min på hver side. Kom kålmix og sambal oelek på og steg videre 2-3 min. Krydr med salt og peber og vend godt rundt. Hak gerne kyllingen i mindre stykker med paletten.
 Lun brød 3-4 min. på brødrister. Skyl spinaten og vend det i suppen. Skær brødet i mindre stykker. Anret suppen i dybe skåle og servér chili-stegt kylling og brød til.
Håber maden smager!