Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Marokkansk kylling og kikærter
med rosiner og spidskommen3.3 (76)
Under 30 min
9 Ingredienser
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Kikærter
1 dåse
Coleslaw-blanding
100 g
Rosiner
1 pose
Spidskommen
½ tsk
Æbleeddike
½+½ spsk
Kyllingelårsteak
2 stk
Salatmix Toscana
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 689 kcal
- Fedt:
- 32 g
- Kulhydrater:
- 50 g
- Protein:
- 49 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
Pil løg og hvidløg og skær begge i skiver. Dræn kikærterne og kom dem i et ovnfast fad sammen med løg, hvidløg, coleslaw-blanding, rosiner, spidskommen, halvdelen af eddiken, ¼ dl vand, lidt olivenolie, salt og peber. Bland det godt og fordel det jævn i fadet.
Krydr kyllingeskindet med salt og peber og læg dem med skindet opad øverst i fadet. Kom fadet i ovnen og bag det hele i 20-25 min.
Bland eddike, ½ spsk olivenolie og lidt salt til en dressing og vend det med salaten i en skål.
Servér den færdige ret med salaten.
Håber maden smager!