4 dages holdbarhed
Blomkålssuppe med rejer, avocado og sprøde tortillachips
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Krebsdyr·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
- Olivenolie
Skalotteløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Blomkål
1 stykke
Piskefløde
2½ dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Rejer
170 g
Avocado
½ stk
Lime
½ stk
Tortilla-wrap
4 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 920 kcal
- Fedt: 62 g
- Kulhydrater: 58 g
- Protein: 32 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Pil og hak løg og hvidløg fint. Skær blomkål i små buketter. Varm lidt olie op i en stor gryde ved ved middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt blomkål, fløde, bouillon og 2½ dl vand. Bring det i kog under omrøring og lad det småsimre ved lav varme i 15-20 min. eller til blomkålen er kogt helt mør.
Hæld lagen fra rejerne og læg dem i en skål. Fjern skal og sten fra avocado, skær den i tern og kom i skålen med rejerne. Pres lidt limesaft over, dryp med lidt olivenolie og smag til med salt og peber.
Skær tortillaerne i trekanter. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bag tortillachipsene i ovnen i ca. 5 min. til de er gyldne og sprøde.
Blend blomkålen til en jævn suppe med en stavblender. Tilsæt lidt vand, hvis suppen bliver for tyk og lad den koge hurtigt op igen. Smag til med salt og peber.
Servér suppen i skåle og top med rejer og avocado. Spis de sprøde tortilla til.
Håber maden smager!