Vegetar
4 dages holdbarhed
Grillost og bulgursalat med appelsin og avocado
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Valnødder·
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Nødder·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
- Smør
Grøntsagsbouillon
½ pose
Bulgur
125 g
Skoleagurk
1 stk
Appelsin
½ stk
Avocado
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Grill-ost
250 g
Æbleeddike
1 spsk
Salatmix Toscana
100 g
Valnøddebrud
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 838 kcal
- Fedt: 48 g
- Kulhydrater: 68 g
- Protein: 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Opløs bouillon i 3 dl kogende vand i en lille gryde. Tilsæt bulgur og kog med låg i 12 min. Sluk og lad trække under låg til resten er færdig. Bland ½ spsk smør i.
Skyl agurk og skær skrællen af appelsinen væk. Skær begge dele i tern. Del avocado i halve, fjern stenen og skær kødet i tern. Pil og hak skalotteløg fint.
Varm lidt olie op til høj varme på en (grill)pande. Skær osten i ca. 2 cm tykke skiver og steg den i 2 min. på hver side.
Rør 1 spsk æbleeddike med 1 spsk olivenolie, smag til med salt og peber.
Kom salatblandingen i en serveringsskål og bland med den kogte bulgur og grøntsager og hæld dressingen over.
Top salaten med den grillede ost og valnødder.
Håber maden smager!