Wrap med varmrøget laks, avocado og limedressing

Sommer

4 dages holdbarhed

Wrap med varmrøget laks

avocado og limedressing
4.11 (70)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
Rødløg
1 stk
Hvidvinseddike
1 pose
(Svovldioxid)
Sukker
3 spsk
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Lime
½ stk
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Avocado
1 stk
Æble
½ stk
Varmrøget laks (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Salatmix Toscana
75 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
768 kcal
Fedt:
36 g
Kulhydrater:
75 g
Protein:
35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil og skær rødløg i tynde skiver. Kog ½ dl vand, vineddike og 3 spsk sukker op i en lille gryde. Tag det af varmen og vend løgskivene i. Lad det trække i lagen frem til servering.
 Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen. Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr stk. uden stanniol.
 Skyl lime og riv limeskal fint på et rivejern. Bland det sammen med creme fraiche i en skål. Smag til med salt og peber og eventuelt lidt saft fra limen.
 Del avocado, fjern stenen og tag avocadokødet ud med en ske. Skær det i tynde skiver. Skyl æble, fjern kernehus og skær i tern. Riv den varmrøgede laks i grove stykker.
 Fyld de lune tortillas med salat, varmrøget laks, æbletern, avocado, syltede rødløg og top med limedressing. Luk dem sammen og servér.
Håber maden smager!