Sommer
4 dages holdbarhed
Wrap med varmrøget laks
avocado og limedressing4.11 (70)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
- Sukker
Rødløg
1 stk
Hvidvinseddike
1 pose
Sukker
3 spsk
Tortilla-wrap
4 stk
Lime
½ stk
Creme fraiche
1 dl
Avocado
1 stk
Æble
½ stk
Varmrøget laks (har været frosset)
2 stk
Salatmix Toscana
75 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 768 kcal
- Fedt:
- 36 g
- Kulhydrater:
- 75 g
- Protein:
- 35 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og skær rødløg i tynde skiver. Kog ½ dl vand, vineddike og 3 spsk sukker op i en lille gryde. Tag det af varmen og vend løgskivene i. Lad det trække i lagen frem til servering.
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen. Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr stk. uden stanniol.
Skyl lime og riv limeskal fint på et rivejern. Bland det sammen med creme fraiche i en skål. Smag til med salt og peber og eventuelt lidt saft fra limen.
Del avocado, fjern stenen og tag avocadokødet ud med en ske. Skær det i tynde skiver. Skyl æble, fjern kernehus og skær i tern. Riv den varmrøgede laks i grove stykker.
Fyld de lune tortillas med salat, varmrøget laks, æbletern, avocado, syltede rødløg og top med limedressing. Luk dem sammen og servér.
Håber maden smager!