Sommer
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Koteletter og cremet kartoffelsalat
med bladselleri og æble4.3 (209)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Kartofler, medium
400 g
Bladselleri
1 stilk
Æble
½ stk
Skalotteløg
½ stk
Dild, frisk
½ pk
Kotelet
2 stk
Tyrkisk kryddermix
½ pose
Aioli
1 pose
Rucola salat
50 g
Cherrytomater
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 709 kcal
- Fedt:
- 44 g
- Kulhydrater:
- 42 g
- Protein:
- 35 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Del kartoflerne i mindre stykker, så de er omtrent lige store. Kog dem i 10-15 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skyl og skær selleri i tynde skiver og æble i tern. Pil og hak skalotteløg fint. Skyl og hak dilden fint.
Krydr koteletterne med lidt salt og peber. Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet ca. 2 min. på hver side, så det lige er gennemstegt. Krydr med kryddermix mod slutningen af stegetiden. Lad kødet hvile indtil servering.
Bland grøntsagerne og kartoflerne sammen i en salatskål og vend aiolien i. Smag til med salt og peber.
Skyl rucola og cherrytomater og anret på tallerkner sammen med koteletter og kartoffelsalat. Dryp med lidt olivenolie, krydr salt og peber og servér.
Håber maden smager!