Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Juicy hvidløgsbagt svinemørbrad
3.56 (129)
Under 45 min
7 Ingredienser
Ved denne tilberedning holdes alt saft og kraft i kødet. Serveret med bagte rødder og fuldkornsris giver det et lækkert mætende måltid.
Ved denne tilberedning holdes alt saft og kraft i kødet. Serveret med bagte rødder og fuldkornsris giver det et lækkert mætende måltid.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Smør
- Salt
- Peber
- Olie
Solo hvidløg
½ stk
Fuldkornsris
200 g
Svinemørbrad
300 g
Herbes de Provence
1 tsk
Pastinak/persillerod
200 g
Gulerod
2 stk
Bredbladet persille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 705 kcal
- Fedt: 18 g
- Kulhydrater: 91 g
- Protein: 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft). Pil og pres hvidløg.
Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
Fjern sølvsenen. Varm lidt olie op på en pande ved høj varme og brun mørbraden af på alle sider. Læg den over på et stykke stanniol og hæld stegeskyen over. Krydr med Herbs de Provence, hvidløg, salt, peber og fordel 1 spsk smør over. Luk stanniolen og læg pakken i ovnen og bag i 15 min.
Skræl rodfrugterne og skær dem i stave. Læg dem på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie og salt. Bag dem i ovnen i 10-15 min.
Skyl og hak persille groft.
Tag mørbraden ud af ovnen og lad dem trække 5 min. inden den skæres i skiver. Hæld stegeskyen over risen og bland med persille.
Servér mørbradskiver med ris og bagte rødder.
Håber maden smager!