Smokey chipotle kyllingebryst med gratineret Mac&Cheese og bønnesalat
4 dages holdbarhed

Smokey chipotle kyllingebryst med gratineret Mac&Cheese og bønnesalat

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie
  • Smør
  • Mel
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Grønne bønner
100 g
Sødmælk
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Grana Padano
35 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Oregano
½ tsk
Chipotle-sauce
2 spsk
(Soja)
Røget paprika
1 tsk
Kyllingebryst
280 g
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Rød chili
½ stk
Bredbladet persille
½ pakke
Bønner
½ dåse
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 893 kcal
  • Fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 97 g
  • Protein: 64 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog ca. 8 min. Nip enderne af de grønne bønner og kog dem i en sigte i gryden ca. 2 min. Skyl dem i koldt vand.
 Smelt 1 spsk smør i en gryde, tilsæt 1 spsk mel og pisk det godt sammen. Tilfør mælk lidt ad gangen og kog det sammen 3-4 min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Hvis saucen klumper gør det ikke noget, brug en stavblender til at samle den.
Riv osten. Vend pastaen med bechamel og halvdelen af osten. Kom det i et ovnfast fad og drys resten af osten og oregano over. Bag den i ca. 10 min. til den har fået en god farve.
 Rør chipotle-sauce og røget paprika sammen i en skål. Kom kyllingebrysterne i og vend det rundt. Varm en stegepande op med lidt olie og steg kyllingen ved høj varme ca. 3 min. på hver side. Skru ned og steg videre i ca. 5 min.
 Del de grønne bønner i to. Skyl tomat og skær i tern. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Hak chili fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Skyl persillen og hak den groft. Dræn bønnemixen og skyl i koldt vand. Bland det hele i en skål og vend med æbleeddike, 1 spsk olivenolie, lidt salt og peber.
 Skær kyllingen i skiver og servér med bønnesalat og mac & cheese.
Håber maden smager!