Grill
Vegetar
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Grillet ost med kartoffelsalat og citron
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Kartofler
400 g
Dijon sennep
1 spsk
Honning
½ spsk
Hvidvinseddike
½ spsk
Radiser
30 g
Fennikel
½ stk
Rødløg
½ stk
Grønne bønner
75 g
Kapers
½ glas
Rucola salat
30 g
Grill-ost
250 g
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 606 kcal
- Fedt: 32 g
- Kulhydrater: 50 g
- Protein: 29 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Del dem i halve.
Bland 2 spsk olivenolie med sennep, honning og hvidvinseddike. Krydr med salt og peber.
Skyl grøntsagerne. Skær radiser og fennikel i skiver. Pil og skær løg i både. Kog vand, skold bønnerne og skyl dem i koldt vand. Hæld lagen fra kapers. Bland alle ingredienser med kartoflerne, hæld dressingen over og vend det forsigtigt rundt. Top med rucola.
Del citronen i halve og grill den med skærefladen nedad til den har fået farve. Skær osten i centimeter tykke skiver og grill den ca. 1 min. på hver side TIP: du kan også stege citron og ost på en pande i stedet.
Servér kartoffelsalat med grillet ost og citron.
Håber maden smager!