Grill
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Grillet kylling med estragon-aioli og lun fennikelsalat
3.98 (137)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
- Sukker
Kartofler
400 g
Solo hvidløg
¼ stk
Estragon, frisk
½ pakke
Mayonnaise
3 spsk
Rødløg
½ stk
Fennikel
1 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Salatmix Toscana
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 576 kcal
- Fedt: 23 g
- Kulhydrater: 48 g
- Protein: 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Pil og pres hvidløg. Hak estragon og bland begge dele med mayonnaise, salt og peber.
Pil rødløg og skær i tynde både. Skær fennikel i tynde skiver. Varm en stegepande op med lidt olivenolie og steg grøntsagerne i 2-3 min. til fennikel er mør. Tilføj ½ spsk sukker, smag til med salt og peber og læg til side. Alternativt kan grøntsagerne også grilles, med samme fremgangsmåde som på panden.
Gnid kyllingen med olivenolie og krydr med salt og peber. Grill på direkte varme/steg på en grilpande i ca. 2 min. på hver side til det er gennemstegt, den skal føles fast.
Bland salaten med grøntsagerne og servér med grillet kylling, kartofler og estragon-aioli.
Håber maden smager!