Pitabrød med skinkestrimler og grønt

Sommer

2 dages holdbarhed

Pitabrød med skinkestrimler

og grønt
3.75 (148)
Under 20 min
7 Ingredienser
Grove pitabrød med fyld af tynde skinkestrimler af kogt skinke, masser af grønt og en god hvidløgsdressing. Nemt og et hit på middagsbordet.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
Pitabrød
4 stk
Agurk
½ stk
Nordisk salatmix
150 g
Majskerner
150 g
Skinkestrimler
150 g
Hvidløg
½ fed
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
599 kcal
Fedt:
12 g
Kulhydrater:
91 g
Protein:
32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Lun brødene på brødristeren på begge sider eller lun dem i ovnen på 200 grader i ca. 5 min.
Skær agurk i tern. Hæld grøntsagsblandingen og agurk i skåle.
Hæld majs og 150 g skinke op i små skåle.
Rør ½ fed presset hvidløg i 1 dl creme frisk, smag til med salt og peber. 
Server de lunede pitabrød med skinkestrimler, grønt og hvidløgsdressing. Del brødene over på midten og skær ned i hver halvdel med en kniv så der bliver plads til fyldet.
Håber maden smager!