MAD TIL 2 DAGE - Fadkoteletter i cremet ananassauce med stegte grøntsager og ris
5 dages holdbarhed

MAD TIL 2 DAGE - Fadkoteletter i cremet ananassauce med stegte grøntsager og ris

3.75 (133)
Under 40 min
10 Ingredienser
Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af fadkoteletter i cremet ananas sauce og masser af grøntsager. Her kan børnene godt være med for det er ikke stærkt. Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Basmatiris
400 g
Broccoli
2 stk
Rødløg
1 stk
Rød peber
1 stk
Hvidløg
2 fed
Ingefær
¾ stk
Kotelet
8 stk
Ananas i tern
340 g
Sojasauce
1½ spsk
(Soja)
Madlavningsfløde
2+½ dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
881 kcal
Fedt:
34 g
Kulhydrater:
101 g
Protein:
43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris i 7 dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Skyl grøntsagerne. Del broccoli i buketter og skær stokken i tynde skiver. Pil rødløg og skær i tynde både, pil og pres hvidløg. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i strimler. Skræl og riv ingefær.
Varm en stor, dyb pande godt op med lidt olie. Steg broccoli, rødløg og peberfrugt med hvidløg og 1 tsk ingefær (gem resten til senere) ved medium varme i 4-5 min. Smag til med lidt salt og peber og sæt grøntsagerne til side på en stor tallerken.
Kom lidt mere olie på panden og brun kødet på begge sider. Tilsæt ananas med væde, sojasauce, den ene del madfløde (gem resten til dag 2) og resten af ingefæren til kødet og lad det småkoge 3-4 min. til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
Du kan evt. blande grøntsagerne med koteletter og ananassauce inden servering.
 Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Fordel resten af koteletterne med cremet ananassauce i et ovnfast fad og bland med resten af grøntsagerne. Tilsæt fløde og varm i ovnen ca. 20 min. til det er gennemvarmt. Kog vand og hæld over resten af risene, så de bliver gennemvarme. Hæld vandet fra og servér til med koteletter og grøntsager i cremet sauce.
Håber maden smager!