4 dages holdbarhed
Lynstegte skinkestrimler med wokgrønt og bulgur
3.72 (144)
Under 30 min
13 Ingredienser
Lækker og smagfuld wokret med magert skinkekød, masser af grønt og pift af chili, ingefær og appelsin. Serveres med bulgur.
Lækker og smagfuld wokret med magert skinkekød, masser af grønt og pift af chili, ingefær og appelsin. Serveres med bulgur.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Bulgur
1½ dl
Forårsløg
1 bundt
Ingefær
12 g
Rød chili
½ stk
Gulerod
200 g
Solo hvidløg
½ stk
Rød peber
1 stk
Skinkekød i strimler
200 g
Sojasauce
2 spsk
Appelsinjuice
1½ dl
Grøntsagsbouillon
½ terning
Saucejævner
2 tsk
Koriander
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 475 kcal
- Fedt:
- 8 g
- Kulhydrater:
- 65 g
- Protein:
- 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog 1½ dl bulgur i 3 dl vand tilsat ½ tsk. salt i 12 min. under låg. Skru ned til lav varme, når det koger. Hæld evt. overskydende vand fra.
Skyl forårsløg, og skær dem i smalle strimler på skrå. Skræl ingefær, og hak den og ½ chili fint. Skræl gulerødder og skær dem i stave. Pil og hak ½ solo hvidløg. Skyl og tør peberfrugt, fjern kernerne, og skær den i tynde strimler på langs.
Dup strimler af skinkekød tørre med køkkenrulle, og lynsteg dem i 1 tsk. olie i en meget varm wok (eller en dyb pande) 1 minut. Tag dem op og bland med 2 spsk. soja på en tallerken.
Steg forårsløg, ingefær, chili, gulerødder, hvidløg og peberfrugt i olie i wokken. Kom 1½ dl appelsinjuice, ½ bouillonterning og 2 tsk saucejævner ved, og rør det sammen, så det jævner let.
Kom kort kødet i saucen, smag til med salt og peber, og servér med frisk koriander og bulgur.
Håber maden smager!