Færdigstegte fiskefrikadeller med grønne asparges og kartoffelbåde

Sommer

Glutenfri
3 dages holdbarhed

Færdigstegte fiskefrikadeller

med grønne asparges og kartoffelbåde
Ny opskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Forrygende og nem kartoffel variation med grønne asparges og peberfrugt, der tilberedes i ovnen. Serveres med en ravigotte dip.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, medium
400 g
Hvidløg
1½ fed
Olivenolie
1 tsk
Fiskefrikadelle (har været frosset)
6 stk
(Æg, Fisk, Mælk, Laktose)
Asparges
125 g
Rød peber
1 stk
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Karry
1 tsk
Kruspersille
½ pk
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
599 kcal
Fedt:
23 g
Kulhydrater:
62 g
Protein:
36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Vask kartoflerne og skær dem i både. Læg dem i en skål. Pil hvidløg, skær i skiver og læg dem i skålen. Krydr med salt og peber og vend med olivenolie. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ca. 20-25 min. til kartoflerne er møre.
 Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem i ovnen i ca. 10 min. sammen med kartoflerne.
Skyl asparges og bræk enden af der hvor den knækker naturligt. Kassér enderne og halvér de andre stykker. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tynde strimler. Bag asparges og peberfrugt med de sidste 5-7 min.
 Bland yoghurt med karry og smag til med salt og peber.
Skyl og hak persillen fint. Tag kartoflerne ud af ovnen, pres halvdelen af citronen over og drys med persille. Skær resten af citronen i både.
Servér fiskefrikadellerne med stegte grøntsager, dressing og citronbåde.
Håber maden smager!