Salat med kødboller, avocado og hvidløgsdressing

Sommer

Glutenfri
4 dages holdbarhed

Salat med kødboller, avocado og hvidløgsdressing

3.85 (396)
Under 30 min
10 Ingredienser
Lækker og anderledes middagssalat med små kødboller på bund af salat og avocado toppet med ristede kikærter og sprøde radiser. Serveres med hjemmelavet hvidløgsdressing.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Hvidløg
½ fed
Løg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Pasteuriseret æg
½ bæger
(Æg)
Paprika
½+½ tsk
Kikærter
1 dåse
Salatmix Toscana
100 g
Avocado
1 stk
Radiser
½ pose
Hvidløgsdressing
1 pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 711 kcal
  • Fedt: 41 g
  • Kulhydrater: 37 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil og pres hvidløg. Skræl og riv løg. Rør begge dele sammen med kødet og æg, paprika, lidt salt og peber. Varm en pande op med lidt olie og form farsen til små kødboller med en dessertske. Steg dem på panden 6-8 min. ved god varme. Vend dem jævnligt undervejs.
Hæld kikærterne i en sigte, skyl dem kort i koldt vand og lad dem dryppe af.
Fordel salaten i et stort fad eller anret på tallerkner. Halvér avocado og tag kødet ud af skallen ved at køre en teske rundt langs kanten. Skær kødet i tynde skiver på tværs og fordel over salaten. Fordel de stegte kødboller over salaten.
Hæld kikærterne på panden fra kødbollerne og rist dem med paprika ved høj varme 1-2 min.
Skyl radiser og skær dem i kvarte. Fordel de ristede kikærter over salaten, top med radiser og servér med hvidløgsdressing.
Håber maden smager!