Glutenfri
5 dages holdbarhed
Risotto med røget laks
rucola og citron3.71 (90)
Under 30 min
8 Ingredienser
En enkel og alligevel helt forrygende risotto med røget laks. Friskost giver cremet konsistens mens citron giver frisk syrlighed.
En enkel og alligevel helt forrygende risotto med røget laks. Friskost giver cremet konsistens mens citron giver frisk syrlighed.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Grøntsagsbouillon
1 pose
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Risottoris
150 g
Røget laks (har været frosset)
150 g
Citron
½ stk
Rucola salat
50 g
Friskost
75 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 570 kcal
- Fedt:
- 23 g
- Kulhydrater:
- 64 g
- Protein:
- 26 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Opløs bouillon i 6 dl kogende vand. Pil løg og hak fint. Pil og pres hvidløg.
Steg løg i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg og ris og svits forsigtigt under omrøring ca. 2-3 min. til både løg og ris er blanke.
Hæld ca. halvdelen af bouillonen i. Lad koge under omrøring til væden er optaget. Tilsæt mere bouillon og rør jævnligt. Kogetiden er i alt 15-18 min. uden låg.
Skær laks i strimler. Riv citronskal fint. Skyl og tør rucola.
Tilsæt friskost til risottoen og sørg for, at det ikke koger. Bland laks og citronskal i. Smag til med lidt citronsaft, salt og peber.
Drys rucola over risottoen og servér rygende varm.
Håber maden smager!