Vegetar
4 dages holdbarhed
Ratatouille-ruller med nordisk salatmix
3.77 (320)
Under 40 min
14 Ingredienser
Velsmagende grøntsagsfyldte tortillas. En krydret vegetarret, som har masser af fylde og umami.
Velsmagende grøntsagsfyldte tortillas. En krydret vegetarret, som har masser af fylde og umami.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Aubergine
1 stk
Squash
1 stk
Løg
½ stk
Rød chili
½ stk
Hvidløg
1 fed
Røget paprika
½ tsk
Spidskommen
½ tsk
Butterbeans
¾ dåse
Tortilla-wrap
4 stk
Revet ost
100 g
Hakkede tomater
½ dåse
Æbleeddike
1 spsk
Salatblanding
75 g
Kruspersille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 654 kcal
- Fedt: 19 g
- Kulhydrater: 85 g
- Protein: 35 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Du kan blende fyldet inden til kommer i rullerne, hvis du gerne vil have en mere cremet og ensartet konsistens
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Skyl grøntsagerne.
Pil og hak løg fint. Skær aubergine og squash i små tern. Flæk chili og hak fint TIP: fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt. Varm en stor gryde op med lidt olie. Steg grøntsagerne under omrøring ca. 2 min. Tilsæt presset hvidløg, paprika, spidskommen, bønner uden væde, salt og peber. Steg videre 3 min.
Smør et ovnfast fad med olie. Fordel fyldet på tortillaerne og top med revet ost (gem lidt til gratinering). Fold hver side ind over fyldet, rul sammen og læg dem i fadet. Fordel hakkede tomater over rullerne og drys med lidt ost til sidst. Bag i ovnen ca. 7 min.
Pisk eddike med 1 spsk olivenolie og lidt salt og peber til en dressing. Kom salaten i en skål og vend den med dressingen.
Skyl og hak persille. Tag rullerne ud af ovnen, drys med hakket persille og servér.
Håber maden smager!