Sommer
Laktosefri
3 dages holdbarhed
Myntefrikadeller med melonsalat
3.79 (222)
Under 35 min
8 Ingredienser
Frikadellerne i denne ret har fået et spændende twist med frisk mynte og de får godt selskab af den friske, sødmefulde melonsalat.
Frikadellerne i denne ret har fået et spændende twist med frisk mynte og de får godt selskab af den friske, sødmefulde melonsalat.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Salatblanding
100 g
Appelsin
½ stk
Melon
½ stk
Mynte, frisk
½ pakke
Skalotteløg
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Surdejsbolle
2 stk
Græskar- & solsikkekerner
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 740 kcal
- Fedt: 30 g
- Kulhydrater: 72 g
- Protein: 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også lune brødet på en brødrister, så skal du ikke tænde ovnen.
Skyl salaten og lad den dryppe af. Pres saften af appelsin og smag det til med lidt salt og peber. Fjern skallen fra melonen og skær melonkødet i tern. Bland dem med salat i en skål og vend appelsinsaften i.
Skyl, tør og hak mynte. Tag lidt fra og drys på salaten. Pil og hak løg fint. Rør kødet med ½ tsk salt og kom herefter 2 spsk vand, mynte og løg i og krydr med peber. Form farsen til kugler med en lille ske og tryk dem lidt flade. Varm olie op på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 3 min. på hver side.
Varm brødet i ovnen ca. 6 min. eller lun det på en brødrister. Rist kernerne på en tør pande og drys dem over salaten. Servér myntefrikadellerne med melonsalat og lunt brød.
Håber maden smager!