Lun pastasalat med bacon og salatost
5 dages holdbarhed

Lun pastasalat med bacon og salatost

3.81 (284)
Under 20 min
9 Ingredienser
Her får du en herlig og fyldig pastasalat med salatost og masser af smag fra blandt andet porre og pesto. Der er mindre kød og mere grønt Velbekomme!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Bacon
150 g
Rødløg
1 stk
Bladselleri
2 stilk
(Selleri)
Porre
1 stk
Frisk pasta
250 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Pesto
½ glas
(Mælk, Laktose)
Æbleeddike
2 tsk
(Svovldioxid)
Grov luksus salat
100 g
Salatost i kryddermarinade
70 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 986 kcal
  • Fedt: 60 g
  • Kulhydrater: 76 g
  • Protein: 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle. Tør panden af og gem den til grøntsagerne.
Pil løg og skær i små tern. Skyl bladselleri og porre og skær i tynde skiver. Steg grønsagerne i lidt olie ved medium varme til de bliver bløde. Sæt til side.
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog pasta i 3 min. Hæld vandet fra.
Bland pesto med eddike og evt. lidt olie fra osten.
Vend pasta og stegte grøntsager med salaten og fordel dressingen over. Vend forsigtigt bacon og salatost i og servér.
Håber maden smager!