Grill
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Grillede grønne hakkebøffer og salat med kartofler
Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Uanset vejret kommer man i sommerstemning med denne herlige grill-ret. Hakkebøfferne er af oksekød blandet med friske krydderurter. Salaten er med kartofler og prikken over i'et er den cremede kærnemælksdressing.
Uanset vejret kommer man i sommerstemning med denne herlige grill-ret. Hakkebøfferne er af oksekød blandet med friske krydderurter. Salaten er med kartofler og prikken over i'et er den cremede kærnemælksdressing.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Kartofler, små
400 g
Bredbladet persille
½ pk
Timian
½ pose
Basilikum, frisk
½ pk
Hakket oksekød
300 g
Slikærter (sugar snaps)
75 g
Tomat
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Mayonnaise
2 spsk
Kærnemælk
½ dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 589 kcal
- Fedt:
- 30 g
- Kulhydrater:
- 41 g
- Protein:
- 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skyl krydderurterne og dup dem med køkkenrulle. Fjern de grove stilke og hak urterne groft. Tag lidt fra til dressingen og bland resten med kødet. Form hakkebøffer ca. 1½ cm tykke. Pensl med olie og krydr med salt og peber.
Pensl grillristen med lidt olie. Grill bøfferne ca. 6-8 min. på hver side til kødet er gennemstegt. Ellers steg i lidt olie på en (grill)pande.
Hæld vandet fra kartoflerne. Lad dem køle af og skær i både.
Skold ærterne med kogende vand, skyl derefter i iskoldt vand. Skær i små stykker. Skyl tomater og salat. Skær tomaterne i både. Bræk salat i store stykker.
Rør mayonnaise med kærnemælk og resten af krydderurterne. Smag til med salt og peber.
Bland salat, tomat, ærter, kartofler og dressing. Servér til hakkebøfferne.
Håber maden smager!