Grillet portobello-burger med spidskålssalat og pesto

Grill

Vegetar
4 dages holdbarhed

Grillet portobello-burger med spidskålssalat og pesto

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Lækker vegetarret med grillede porto bello svampe på grove burgerboller smurt med grøn pesto og serveret med frisk spidskålssalat med linser.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olie
  • Peber
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Belugalinser
75 g
(Gluten, Hvede)
Portobello-svampe
400 g
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Tomat
1 stk
Bredbladet persille
1 drys
Forårsløg
2 stk
Snittet spidskål
125 g
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Grøn pesto
2 spsk
(Mælk, Nødder, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 600 kcal
  • Fedt: 24 g
  • Kulhydrater: 70 g
  • Protein: 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Du kan også tilberede på en pande.
Opløs bouillon i 3 dl kogende vand. Skyl linserne i koldt vand, hæld dem sammen med bouillonen i en gryde og kog 18 min. Hæld evt. overskydende væde fra.
 Sæt en tung pande ovenpå svampene under stegningen for at trykke dem flade. Krydr med salt og peber. Del bollerne og rist dem på begge sider på grillen eller en brødrister.
 Skyl og tør tomat, persille og forårsløg. Skær forårsløg i tynde ringe. Skær tomat i smalle både. Hak persille groft. Bland grøntsagerne sammen med spidskål i en skål. Vend de færdigkogte linser i.
 Bland æbleeddike med samme mængde olie og krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
Smør pesto på bollerne og læg de grillede svampe på. Fyld lidt salat i burgeren og servér resten af salaten til.
Håber maden smager!