Mojito-marineret rejesalat med mango og avocado

Caribien

Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Mojito-marineret rejesalat med mango og avocado

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Krebsdyr

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Sukker
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
Quinoa-mix
100 g
Lime
1 stk
Avocado
½ stk
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Solo hvidløg
¼ stk
Mynte, frisk
½ pakke
Rejer
170 g
(Krebsdyr)
Rødkål
¼ stk
Salatløg
½ stk
Mango
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Rød chili
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 654 kcal
  • Fedt: 31 g
  • Kulhydrater: 65 g
  • Protein: 29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt quinoa over med 2½ dl vand tilsat lidt salt. Kog i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen ca. 3 min.
 Skyl lime, riv skallen fint og kom det i en stavblenderskål/minihakker. Pres saft af ¼ lime i og tilsæt avocadokød, mayonnaise, hvidløg, 1 spsk vand, lidt salt og blend det. Kom det i en serveringsskål og rengør blendeskålen.
 Pluk mynte og kom det i blendeskålen med ½ spsk olie og ¼ tsk sukker. Pres saften af resten af lime i og blend det. Kom det over de drænede rejer.
 Skær rødkål og salatløg i tynde strimler, gerne på et mandolinjern. Skræl mango, fjern kernen og skær i skiver. Skyl salaten og skær den i strimler. Bland det hele med quinoa'en i et stort fad. Vend det med lidt olivenolie, salt og peber.
Skær chili i tynde skiver (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Kom rejer og chili på toppen af salaten og servér avocado dressingen til.
Håber maden smager!