Kyllingebolognese med fuldkornspasta og fintsnittet grønt
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Kyllingebolognese med fuldkornspasta og fintsnittet grønt

3.71 (204)
Under 20 min
10 Ingredienser
Skøn og smagfuld bolognese med masser af grøntsager og hakket kylling og et pift af Middelhavet. Serveres med fuldkornspasta med masser af fintsnittet squash og gulerødder.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olie
Fuldkornspasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Squash
½ stk
Revet gulerod
200 g
Hakket kylling
300 g
Herbes de Provence
1 spsk
Cherrytomater
1 dåse
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Bredbladet persille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 725 kcal
  • Fedt: 19 g
  • Kulhydrater: 89 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
 Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl squash og riv i tynde strimler enten med en spiralizer, på et mandolinjern eller den grove side af et rivejern.
 Opvarm en gryde med lidt olie og steg løg og hvidløg i 1 min. Tilsæt kødet og halvdelen af squash og gulerod og brun det godt. Tilsæt herbes de Provence, cherrytomater, bouillon, 1 tsk sukker og 1 dl vand og bring saucen i kog. Skru ned til svag varme, læg låg på gryden og lad det småkoge i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
Skyl og hak persille. Vend det i pastaen sammen med resten af den revne squash og gulerod. Dryp med lidt olie.
Anret grøntsagspasta og bolognese i dybe tallerkener eller servér dem hver for sig.
Håber maden smager!