Krydret gris a la brændende kærlighed
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Krydret gris a la brændende kærlighed

3.85 (362)
Under 35 min
6 Ingredienser
En sundere udgave af brændende kærlighed med magre, krydrede skinkestrimler, der lynsteges. De serveres med en dejlig kartoffel-rodfrugtmos og et drys persille.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Olie
Bagekartoffel
2 stk
Pastinak
3 stk
Græsk krydderiblanding
2 tsk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Kruspersille
½ pakke
Syltede rødbeder
100 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 542 kcal
  • Fedt: 8 g
  • Kulhydrater: 76 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skræl kartofler og rødder og skær dem i 2-3 cm tern. Dæk med vand og kog ca 15 min uden salt.
Hæld krydderiblanding i en frostpose, kom kødet i og fordel krydderi godt på kødet ved at ælte det lidt.
Skyl, tør og hak persillen. Varm en wokpande eller sauterpande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet ved høj varme og vend ofte i det, så det får farve på alle sider. Sæt til side og hold varmt til mosen er klar.
Hæld vandet fra rodfrugterne, men gem ½ dl. Mos med et piskeris, tilsæt kogevandet, 1 tsk smør og smag til med salt og peber.
Servér mosen toppet med krydret kød og persilledrys og rødbeder
Håber maden smager!