Kinesisk sursød-sauce med rabarber, oksekød og agurk

Kalorielet

Laktosefri
4 dages holdbarhed

Kinesisk sursød-sauce med rabarber, oksekød og agurk

3.63 (106)
Under 35 min
11 Ingredienser
Der er noget særligt over den sursøde kombination - her i en lidt anderledes udgave med friske rabarber, som fungerer rigtig godt i det salte køkken- sammen med sæsonens øvrige friske råvarer. En rigtig smagfuld og dekorativ wokret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Sukker
  • Salt
  • Peber
Gulerod
2 stk
Skoleagurk
1 stk
Rabarber
1 stk
Strimler af oksekød
275 g
Nudler
200 g
(Gluten, Hvede)
Ingefær
½ stk
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Rødvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Majsstivelse
½ spsk
Oksebouillon
½ pose
Hvidløg
1 fed
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 598 kcal
  • Fedt: 7 g
  • Kulhydrater: 89 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Skræl gulerødder og skær i ½ cm skiver på skrå. Skyl agurk og skær i tykke bjælker på ca. 4 cm. Skyl rabarber og skær i 2 cm stykker.
Varm lidt olie op i en wok/sautépande op ved høj varme. Brun kødet på alle sider, så det får stegeskorpe. Læg det til side på en tallerken.
 Kom lidt mere olie på panden og steg gulerødderne i 2 min. under omrøring. Tilsæt de øvrige grøntsager og steg videre ca. 4 min. Vend rundt i det ofte.
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog nudler ca. 4 min. Hæld vandet fra.
 Skræl og riv ingefær. Rør sojasauce, eddike TIP: Reducér mængden, hvis du ikke vil have den for syrlig, majsstivelse, bouillon, 1 spsk sukker og 1½ dl kogende vand sammen i en skål. Tilsæt ingefær og pres hvidløg i.
Kom kød og sauce i panden med grøntsagerne og kog godt igennem. Smag til med salt og peber. Servér retten med kogte nudler.
Håber maden smager!