Grove pølser med æblesauté og kartoffelmos
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Grove pølser med æblesauté og kartoffelmos

3.7 (148)
Under 35 min
9 Ingredienser
En rustik ret med slagterens lækre pølser af velfærdsgris stegt med æbler, porre og peberfrugt. Serveres med en lækker kartoffelmos og sennep.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Æble
1 stk
Rød peber
1 stk
Porre
1 stk
Hvidløg
1 fed
Timian
1 pose
Grov grillpølse
4 stk
Bagekartoffel
2 stk
Grøntsagsbouillon
1 pose
Sennep
3 spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 966 kcal
  • Fedt: 51 g
  • Kulhydrater: 88 g
  • Protein: 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
Skyl æble, peberfrugt og porre. Fjern kerner fra peberfrugt. Skær æble i både og peberfrugt i strimler. Halvér porre på langs, del i stykker på 3 cm. Pil og pres hvidløg. Kom grøntsagerne i et lille smurt ovnfast fad. Tilsæt timian, 1 tsk olie og lidt salt og peber. Vend rundt, så alt er godt fordelt. Tilsæt 1 dl vand.
Prik pølserne grundigt overalt med en kødnål, gaffel eller spidsen af en skarp kniv, så de ikke sprækker under stegningen. Læg dem ovenpå grøntsagerne og sæt fadet midt i ovnen. Steg i ca. 20 min.
Skræl kartofler og skær i grove tern. Kog dem med bouillon og ¾ ltr vand ca. 15 min til de er møre. Hæld vandet fra og mos kartoflerne groft med en gaffel sammen med ca. 1 spsk sennep. Smag til med salt og peber.
Servér æblesauté og kartoffelmos med pølser og resten af sennep til.
Håber maden smager!