Laktosefri
4 dages holdbarhed
Fyldig middagssalat med mørbrad
og friske blommerRetten har ingen vurdering
Under 45 min
8 Ingredienser
Flot og mættende middags-salat med perlebyg/spelt, friske blommer, grøntsager og lækker svinemørbrad omviklet med serranoskinke skåret i rustikke skiver. Det er enkelt og lækkert!
Flot og mættende middags-salat med perlebyg/spelt, friske blommer, grøntsager og lækker svinemørbrad omviklet med serranoskinke skåret i rustikke skiver. Det er enkelt og lækkert!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Spelt hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Perlespelt
1½ dl
Rødbede
3 stk
Svinemørbrad
300 g
Rosmarin
1 tsk
Lufttørret skinke
2 skiver
Salatmix Napolitana
50 g
Blomme
2 stk
Solo hvidløg
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 589 kcal
- Fedt: 14 g
- Kulhydrater: 67 g
- Protein: 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog perlespelt i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min. Afdryp kornene.
Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt dem straks i ovnen.
Afpuds mørbrad og krydr med rosmarin, salt og peber. Læg skinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden herpå. Svøb mørbraden i skinke. Steg mørbrad sammen med rødbeder nederst i ovnen ca. 20 min.
Skyl og tør salaten. Skær blommer i kvarte og pres hvidløg. Vend perlespelt sammen med hvidløg, ½ spsk olie, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber.
Skær kødet i skiver og anret på salaten eller servér ved siden af.
Håber maden smager!