Laktosefri
4 dages holdbarhed
Fyldig fiskesuppe
med karry, æbletern, ris og groft brødRetten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Dejlig, fyldig suppe med frisk fisk, let smag af karry, friske toner af æble og forårsløg og rundet af med kokosmælk. Risene tilsættes til sidst og giver suppen en rigtig god fylde.
Dejlig, fyldig suppe med frisk fisk, let smag af karry, friske toner af æble og forårsløg og rundet af med kokosmælk. Risene tilsættes til sidst og giver suppen en rigtig god fylde.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Havre·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Fiskebouillon
1 pose
Basmatiris
135 g
Hvidløg
1 fed
Gulerod
2 stk
Karry
½ spsk
Kokosmælk
2 dl
Forårsløg
1 bundt
Brød
2 stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Æble
1 stk
Appelsin
⅓ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 919 kcal
- Fedt: 30 g
- Kulhydrater: 118 g
- Protein: 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
Du kan i stedet lune brødene på brødristeren.
Opløs bouillon i ½ ltr kogende vand.
Kog ris i 2 dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Hak hvidløg. Skræl og snit gulerødder fint. Kom begge dele i en stor gryde sammen med lidt olie og karry og svits det i 2 min.
Tilsæt bouillon og kokosmælk. Lad suppen koge 5 min.
Snit forårsløg fint. Del brødene og lun dem ca. 6 min. i ovnen eller på brødristeren.
Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Kom fisk og æbler i suppen og kog i 2 min. Smag til med appelsinsaft, salt, peber og evt. mere karry.
Tilsæt risene til suppen lige inden servering. Pynt med forårsløg og servér brødet til.
Håber maden smager!