Fuldkornstærte med grove grøntsager
Vegetar
3 dages holdbarhed

Fuldkornstærte med grove grøntsager

3.71 (96)
Under 45 min
10 Ingredienser
Lækker og mættende tærte med fuldkornsdej, groft færdigsnittet grønt, goudatern og en let salat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Mel
Tærtedej grov
250 g
(Gluten, Hvede)
Hvidløg
1 fed
Wokblanding
150 g
Æg
2 stk
(Æg)
Pasteuriseret æg
1 bæger
(Æg)
Græsk yoghurt
2 dl
(Mælk, Laktose)
Goudatern
75 g
(Mælk, Laktose)
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Honning
1 tsk
Salatmix Toscana
100 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1047 kcal
  • Fedt: 73 g
  • Kulhydrater: 63 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Rul tærtedejen ud på et meldrysset bord og kom den i en smurt tærteform.
Pil og hak hvidløg fint. Varm olie på en pande og steg wokblanding og hvidløg ved middel til høj varme i 2 min.
Pisk æg, yoghurt, ¾ tsk salt, ½ tsk peber sammen. Fordel grøntsagsblandingen på tærtebunden.
Fordel osten over grøntsagsblandingen og hæld æggemassen over. Bag tærten i ovnen ca. 30 min. Stik i den med en kødnål eller en skrap kniv og tjek at den er gennembagt.
Pisk en dressing af æbleeddike, honning og 2 spsk olie. Smag til med lidt salt og peber. Hæld salaten i en skål og fordel dressingen over.
Servér den bagte tærte med salat.
Håber maden smager!