Laktosefri
4 dages holdbarhed
Perlespelt bowl med kylling
og misodressingNy opskrift
Under 30 min
14 Ingredienser
Med kål/rødbede salat og spinat
Med kål/rødbede salat og spinat
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soja·
- Selleri·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede·
- Spelt hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Perlespelt
170 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Kyllingelårsteak
2 stk
Skalotteløg
1 stk
Babyspinat
50 g
Hvidløg
1 fed
Sesamfrø
1 spsk
Dild, frisk
½ pk
Rødbede
1 stk
Coleslaw-blanding
100 g
Tahin
1 spsk
Sojasauce
½ spsk
Lys balsamico
1 spsk
Misopasta
½ spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 748 kcal
- Fedt:
- 28 g
- Kulhydrater:
- 74 g
- Protein:
- 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skyl perlespelten grundigt i koldt vand, kom i en sigte og dryp af. Kom perlespelt og bouillon i en gryde med 2½ dl vand og lidt salt. Kog spelten i 12 min. under låg, sluk og lad det trække under låg til det skal bruges. Hæld evt. overskydende vand fra.
Kom kyllingelårene med skindet nedad på en kold stegepande med lidt olie. Tænd på høj varme og steg i ca. 8 min. til skindet er sprødt. Pil imens skalotteløg og skær i skiver. Skyl babyspinat og pres hvidløg. Kom hvidløg og sesamfrø ved kyllingen, vend og steg videre på den anden side ca. 5 min. Krydr med salt og peber og tag dem af panden. Kom løg og spinat på panden. Varm det til det falder sammen og sluk.
Hak dild fint. Skræl rødbede og riv groft. Bland begge dele med slaw-mixen og krydr med salt og peber. Mas det godt sammen med hænderne.
Bland tahin, soja, balsamico, miso og 1 spsk vand. Pisk det sammen eller brug en stavblender.
Fordel perlespelten i skåle. Skær kyllingen i rustikke stykker og kom den ovenpå spelten. Fordel kålsalat og spinat over kyllingestykkerne. Tegn henover med miso-dressing til sidst.
Håber maden smager!