Færdigstegte fiskefrikadeller med sauce tatar og kartofler
15-20
3 dages holdbarhed

Færdigstegte fiskefrikadeller med sauce tatar og kartofler

Lækre færdige fiskefrikadeller, lige til at varme. Serveret med sauce tatar, kål/æble-salat og kartofler.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Kartofler
Kartofler
400 g
Fiskefrikadelle (har været frosset)
Fiskefrikadelle (har været frosset) (Æg, Fisk, Mælk, Laktose)
6 stk
Skalotteløg
Skalotteløg
½ stk
Dild, frisk
Dild, frisk
½ pakke
Purløg, frisk
Purløg, frisk
½ pakke
Kapers
Kapers
½ glas
Mayonnaise
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Creme fraiche
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
2 spsk
Citron
Citron
½ stk
Dijon sennep
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
¾ tsk
Coleslaw-blanding
150 g
Æble
Æble
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 786 kcal
  • Fedt 43 g
  • Kulhydrater 65 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Fiskefrikadeller: Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft). Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem i ovnen i ca. 10-12 min.
  3. Sauce tatar: Pil skalotteløg. Hak løg, dild, purløg og kapers fint (gem en smule af kaperslagen). Bland mayonnaise med creme fraiche, saft af ¼ citron, sennep, skalotteløg, kapers med ½ tsk lage, halvdelen af krydderurterne og lidt salt og peber. Rør det hele sammen og sæt det på køl.
  4. Salat: Kom coleslaw mix i en skål. Skyl æblet og skær det i tern. Vend det hele med resten af krydderurterne samt lidt citronsaft og lidt olivenolie. Krydr med salt og peber.
  5. Kartofler: Hæld vandet fra kartoflerne. Vend dem ½ spsk smør, salt og peber.
  6. Anret: Servér fiskefridellerne med sauce tatar, salat og kogte kartofler.