2 dages holdbarhed
Rice bowl med teriyakikylling og peanuts
4.14 (624)
Under 35 min
12 Ingredienser
Serveret med forårsløg, let syltet agurk og chili dressing.
Serveret med forårsløg, let syltet agurk og chili dressing.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Jordnødder·
- Soja·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
Basmatiris
200 g
Æbleeddike
2 spsk
Agurk
½ stk
Ingefær
20 g
Forårsløg
1 stk
Gulerod
2 stk
Hakket kylling
300 g
Teriyaki-sauce
¾ dl
Yoghurt naturel
½ dl
Chipotle-sauce
1 spsk
Lime
½ stk
Hakkede peanuts
25 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 836 kcal
- Fedt: 18 g
- Kulhydrater: 123 g
- Protein: 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Kom æbleeddike, 2 spsk sukker og 2 spsk vand i gryde. Kog det op og sluk. Skyl agurk, del på langs og skær i tynde skiver. Skræl ingefær, riv det fint og tilføj halvdelen til lagen. Kom agurkerne op i lagen og lad dem trække.
Skyl forårsløg og skær i tynd skiver. Skræl gulerødder og riv dem på den grove side af rivejernet.
Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kyllingen uden at skille det fra hianden ca. 1 min. på hver side ved høj varme, så det får lidt farve og stegeskorpe. Del kødet i mindre stykker og steg videre 2-4 min. Kom teriyaki-sauce og resten af ingefæren i og kog det 2 min. mere. Vend halvdelen af forårsløget i og smag til med salt og peber.
Rør yoghurt og chipotle-sauce sammen.
Skyl lime og skær i både. Anret risene i portionsskåle og kom teriyakikylling ovenpå. Top med gulerod, resten af forårsløget, syltet agurk og peanuts. Servér med chilidressing og limebåde.
Håber maden smager!