Kylling med fennikel, bacon og pasta
4 dages holdbarhed

Kylling med fennikel, bacon og pasta

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Fennikel
½ stk
Bacon
75 g
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Timian
1 tsk
Oregano
½ tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Piskefløde
1¼ dl
(Mælk, Laktose)
Grana Padano
35 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 959 kcal
  • Fedt: 42 g
  • Kulhydrater: 81 g
  • Protein: 65 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Fjern bunden af fennikel og skær i skiver. 
Kom bacon i en stor gryde og svits sammen med løg og hvidløg i ca. 1 min. 
Tilsæt fennikel, pasta, bouillon, timian, oregano, kylling, fløde, 4 dl vand og lidt salt. Lad det hele småkoge under låg i 15-18 min.
Riv grana og hak persille groft.
Servér pasta og kylling drysset med grana og persille.
Håber maden smager!