Vegetar
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Burritobowl med avocado, ristede majs og syltede rødløg
3.96 (112)
Under 35 min
14 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Majskerner
140 g
Basmatiris
200 g
Tomat
2 stk
Koriander
1 drys
Rød chili
½ stk
Lime
½ stk
Kidneybønner
1 dåse
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Spidskommen
¾ tsk
Paprika
1½ tsk
Oregano
1 tsk
Avocado
1 stk
Syltede rødløg
45 glas
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 780 kcal
- Fedt: 14 g
- Kulhydrater: 133 g
- Protein: 31 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C.
Sigt lagen fra majsen. Spred majskerne ud på en bageplade med bagepapir og bland med lidt olivenolie og salt. Rist dem i ovnen i ca. 10 min. til de bliver sprøde og har fået en fin gylden farve.
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
tilpas mængde, hvis du ikke vil have det for stærkt. Bland tomat, chili og halvdelen af koriander i en skål. Pres saften fra ¼ lime over og drys med lidt salt.
Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand. Hak løg fint. Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og presset hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt bønner, spidskommen, paprika og oregano, bland det hele godt og tilsæt ½ dl vand. Lad det småkoge i ca. 5 min. til det meste af væden er fordampet. Smag til med salt og peber.
Skær resten af limen i både og avocadoen i skiver. Fordel ris, bønner, tomatsalsa, ristede majs og syltede rødløg i portionsskåle. Pynt med koriander på toppen og servér med limebåde.
Håber maden smager!