Pasta pesto med rejer og hvidløgsstegt squash
4 dages holdbarhed

Pasta pesto med rejer og hvidløgsstegt squash

3.74 (110)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Squash
1 stk
Hvidløg
1 fed
Rejer
170 g
(Krebsdyr)
Pesto
1 glas
(Mælk, Laktose)
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 618 kcal
  • Fedt: 21 g
  • Kulhydrater: 75 g
  • Protein: 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt pastaen over i rigeligt letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
 Halvér squash på langs og skær i skiver. Pil og pres hvidløg. Varm lidt olie op på en stegepande og svits hvidløg 1 min. Tilsæt squash og steg ca. 3 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.
 Hæld væden fra rejerne og vend dem i den nykogte pasta. Bland pesto, babyspinat og hvidløgsstegt squash i og servér.
Håber maden smager!