Laktosefri
5 dages holdbarhed
Urtebøffer med lynstegte rødder og små kartofler
3.85 (270)
Under 40 min
7 Ingredienser
Når aftensmaden både skal være hurtig, let og velsmagende. Saftige hakkebøffer med timian og rødløg serveret med lynstegte gulerødder.
Når aftensmaden både skal være hurtig, let og velsmagende. Saftige hakkebøffer med timian og rødløg serveret med lynstegte gulerødder.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Valnødder·
- Gluten·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Salt
- Peber
- Olie
Kruspersille
1 drys
Timian
1 pose
Rødløg
1½ stk
Hakket oksekød
300 g
Kartofler
400 g
Gulerod
350 g
Valnøddebrud
15 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 615 kcal
- Fedt: 23 g
- Kulhydrater: 62 g
- Protein: 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Hak persille og timian hver for sig. Pil og hak ½ løg fint. Rør kød, løg, ½ af timianen, ⅓ af persillen, ¼ dl hvedemel og salt sammen. Form farsen til 2 (3)* bøffer. Krydr med peber.
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 15 min.
Skræl gulerødder, halvér dem på langs og skær i meget skrå, tynde skiver. Skær rødløg i tynde både.
Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 7-8 min. på hver side.
Lynsteg gulerødder og rødløg sammen med resten af timianen i lidt olie ved god varme i ca. 5 min. Kom nødder og kartofler ved og lynsteg ca. 2 min. Krydr med salt, peber og hakket persille.
Servér bøfferne med grøntsager og kartofler.
Håber maden smager!