Pasta med tomatpesto og pinjekerner
Vegetar
5 dages holdbarhed

Pasta med tomatpesto og pinjekerner

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
Pasta
200 g
(Gluten)
Rød pesto
4 spsk
(Mælk, Nødder, Laktose)
Solo hvidløg
⅓ stk
Pinjekerner
30 pose
Grana Padano
25 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Rucola salat
50 g
Løg
½ stk
Squash
½ stk
Aubergine
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 680 kcal
  • Fedt: 27 g
  • Kulhydrater: 85 g
  • Protein: 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog pastaen i letsaltet vand i 8-12 min. til passende konsistens. Sigt vandet fra, men gem lidt af til senere.
Rist pinjekerner på en tør pande til de er gyldne og læg dem i en skål. Panden skal bruges igen.
Riv parmesan og gem den til anretning. 
Hak løget fint. Skær squash og aubergine i tern ca. 1x1 cm. Skær hvidløg i helt tynde skiver. Steg løg og hvidløg i lidt olivenolie ved middel varme til de er klare. Skru op for varmen og steg squash med i ca. 4 min. så de får lidt farve. Smag til med salt.
Bland den kogte pasta med tomatpesto og grøntsagerne. Tilsæt evt. lidt kogevand til passende konsistens. Servér med revet parmesan, rucola og drys med pinjekerner.
Håber maden smager!