Vegetar
5 dages holdbarhed
Ratatouille-ruller
3.77 (321)
Under 40 min
12 Ingredienser
Velsmagende grøntsagsfyldte tortillas. En krydret vegetarret, som har masser af fylde og umami.
Velsmagende grøntsagsfyldte tortillas. En krydret vegetarret, som har masser af fylde og umami.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Aubergine
½ stk
Squash
½ stk
Løg
½ stk
Rød chili
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Røget paprika
½ tsk
Spidskommen
½ tsk
Tortilla-wrap
4 stk
Butterbeans
¾ dåse
Revet cheddar
100 g
Hakkede tomater
½ dåse
Kruspersille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 670 kcal
- Fedt: 24 g
- Kulhydrater: 81 g
- Protein: 33 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Skyl grøntsagerne.
fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
Varm en stor gryde op med lidt olie. Steg grøntsagerne under omrøring ca. 2 min.
Tilsæt presset hvidløg, paprika, spidskommen, bønner uden væde, salt og peber. Steg videre 3 min.
Smør et ovnfast fad med olie. Fordel fyldet på tortillaerne og top med revet ost. Fold hver side ind over fyldet, rul sammen og læg dem i fadet. Fordel hakkede tomater over rullerne og drys med lidt ost til sidst. Bag i ovnen ca. 7 min.
Skyl og hak persille. Tag rullerne ud af ovnen, drys med hakket persille og servér.
Håber maden smager!