Vegetar
5 dages holdbarhed
Indisk curry med blomkål, kikærter og naanbrød
3.91 (130)
Under 40 min
16 Ingredienser
Det indiske køkken er kendt for sine smagfulde og mættende vegetarretter. Denne indiske curry er ingen undtagelse med masser af grøntsager, kikærter og serveret med indiske naanbrød.
Det indiske køkken er kendt for sine smagfulde og mættende vegetarretter. Denne indiske curry er ingen undtagelse med masser af grøntsager, kikærter og serveret med indiske naanbrød.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
Ingefær
10 g
Løg
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Rød chili
½ stk
Gulerod
175 g
Bagekartoffel
1 stk
Blomkål
½ stykke
Tomatpuré
1 spsk
Spidskommen
1½ tsk
Karry
2 tsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Honning
1 spsk
Kikærter
1 dåse
Koriander, frisk
1 pakke
Naanbrød
2 stk
Creme fraiche
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 733 kcal
- Fedt: 15 g
- Kulhydrater: 118 g
- Protein: 32 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skræl ingefær og hak fint. Pil løg og hvidløg og hak fint. Skyl chili og hak fint. Fjern evt. kerner og frøvægge, hvis du ønsker retten mindre stærk.
Skræl gulerødder og kartofler og skær i grove tern. Skyl blomkål og skær i buketter.
Varm olie op i en stor gryde og steg alle grøntsagerne i 1-2 min.
Tilsæt tomatpuré, spidskommen, karry og ½ tsk salt. Steg i yderligere 1 min.
Tilsæt 2½ dl vand, bouillon og honning. Lad retten småkoge under låg i 8-10 min.
Hæld væden fra kikærterne. Hak koriander. Bland kikærter og koriander i retten (Gem lidt koriander som drys til retten).
Lun naanbrødene på en brødrister. Pensl evt. med lidt vand, inden de lunes.
Drys den indiske curry med koriander og servér med lune naanbrød og creme frisk.
Håber maden smager!