And med rødkål og brune kartofler
Glutenfri
5 dages holdbarhed

And med rødkål og brune kartofler

4.38 (65)
Under 30 min
11 Ingredienser
Confiteret andebryst og -lår, færdiglavet rødkål, 2 slags kartofler og lækker andesauce.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Sukker
  • Smør
  • Peber
Kartofler
300 g
Confiteret andebryst
1 stk
Confiteret andelår
1 stk
Kartofler på glas
½ glas
Piskefløde
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Saucejævner
1 spsk
(Mælk, Laktose)
Andefond
1 spsk
Rød balsamico
½ spsk
(Svovldioxid)
Kulør
½ tsk
Rødkål, forkogt
½ glas
Kruspersille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1856 kcal
  • Fedt: 155 g
  • Kulhydrater: 77 g
  • Protein: 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C
 Du kan pille dem inden servering. Kog og pil dem om formiddagen, lun med kogende vand i ca. 5 min. inden servering.
Læg andebryst og -lår på en bageplade med bagepapir og sæt dem i den varme ovn ca. 15 min. til de er gennemvarme og let sprøde i skindet.
 Hæld de forkogte kartofler i en sigte og lad dryppe af. Varm en stegepande op med ½ dl sukker og lad det smelte uden at røre i det. Kom 1 spsk smør på og saml det med en træske. Tilsæt kartoflerne, skru lidt ned og vend jævnligt i ca. 10 min. så karamellen fordeles godt på alle kartoflerne.
 Kog fløden op og tilsæt saucejævner, andefond, balsamico og kulør efter hvor mørk du vil have den. Lad det simre i 5 min. Smag med peber, sukker og lidt fedt fra anden. Juster med lidt vand, hvis den bliver for tyk.
Varm rødkålen i en gryde ved lav varme.
Skyl og hak persille og drys over de kogte kartofler. Servér andestykkerne med brune og hvide kartofler, rødkål og andesauce.
Håber maden smager!