Laksebowl med ris og syltet rødkål
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Laksebowl med ris og syltet rødkål

4.06 (157)
Under 30 min
10 Ingredienser
Samt agurk, gulerod og lime-aioli.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soja
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olie
  • Sukker
  • Olivenolie
Basmatiris
135 g
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Rødkål
½ stykke
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Aioli
½ pakke
(Æg)
Lime
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Revet gulerod
150 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 773 kcal
  • Fedt: 38 g
  • Kulhydrater: 72 g
  • Protein: 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Kog ½ dl vand, ¼ dl sukker og eddike op. Rør rundt så sukkeret smelter. Snit imens rødkål fint. Kom det i lagen og kog i 3 min. Tag gryden af varmen og lad det trække til resten er færdigt. Sigt lagen fra ved servering.
 Varm en stegepande op med lidt olie. Skær fisken i store tern. Steg den ved høj varme 1-2 min. på begge sider, så den får lidt farve. Rør imens soja, æbleeddike og ½ spsk olivenolie i en skål. Kom fisken op i marinaden og vend rundt.
 Skyl lime og riv skallen fint. Bland det med aioli og smag til med limesaft. Skær resten af limen i både.
 Skyl agurk og skær strimler af den med en tyndskræller.
 Læg risene i serveringsskåle. Fordel laks, syltet rødkål, agurkestrimler og revet gulerod over. Kom resten af marinaden over retten og top med lime-aioli. Servér med limebåde.
Håber maden smager!