Chili/cheddar bagel med kylling og ananas-coleslaw
4 dages holdbarhed

Chili/cheddar bagel med kylling og ananas-coleslaw

3.85 (109)
Under 20 min
10 Ingredienser
Serveret med kål/ananas slaw og ovnbagte kartofler

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Kartofler
400 g
Urte kryddermix
½ pose
Pulled chicken
250 ca-g
Ananas i tern
70 g
Coleslaw-blanding
75 g
Karry
1 tsk
Græsk yoghurt
½ dl
(Mælk, Laktose)
Chili/cheddar-bagel
2 stk
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Salatblanding
50 g
Ketchup
1 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 947 kcal
  • Fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 125 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
 Del kartoflerne i halve og vend dem med olie, urte kryddermix, salt og peber. Kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. til det er møre og sprøde. Vend i dem undervejs.
 Tag kødet ud af posen og kom det med væden i et ovnfast fad. Varm 10 min. i ovnen. Træk kødet fra hinanden med 2 gafler.
 Dræn ananas og bland med kålen i en skål. Tilsæt karry og yoghurt. Smag til med salt og peber.
 Del brødene og varm dem i ovnen ca. 2-3 min.
 Kom coleslaw på begge dele af bagelen. Top med salat på underdelen og kylling på overdelen og læg sammen. Servér de ovnbagte kartofler med ketchup til.
Håber maden smager!