4 dages holdbarhed
Kartoffelporresuppe med røget laks
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Bagekartoffel
2 stk
Porre
1 stk
Skalotteløg
½ stk
Grøntsagsbouillon
1 pose
Timian
½ pose
Græsk yoghurt
½ dl
Purløg, frisk
1 pakke
Foccacia brød
1 stk
Røget laks (har været frosset)
200 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 735 kcal
- Fedt: 23 g
- Kulhydrater: 95 g
- Protein: 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skræl kartofler og skær dem i små tern 1x1 cm. Skær top og bund af porre, skyl godt og grundigt for jord og skær i skiver. Pil skalotteløg og hak det groft. Varm en gryde op med lidt olie. Steg skalotteløg og porre ved middelvarme i 1-2 min. Tilsæt kartofler, bouillon, timian og 5½ dl vand. Kog under låg i ca. 12-15 min. til kartoflerne er møre. Blend suppen med yoghurt og smag til med salt og peber. Hvis den er for tyk kan den spædes op med lidt vand.
Snit purløg fint. Skær laksen i strimler.
Lun/rist brødene i en brødrister.
Hæld suppen i skåle, kom laksen på toppen og drys purløg over. Servér med brød til.
Håber maden smager!