Glutenfri
3 dages holdbarhed
Mexicansk chorizogryde
Retten har ingen vurdering
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Basmatiris
200 g
Chorizo-pølse
50 g
Løg
1 stk
Squash
½ stk
Rød peber
1 stk
Hakket gris & kalv
300 g
Tacosauce
230 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Oregano
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 860 kcal
- Fedt: 27 g
- Kulhydrater: 104 g
- Protein: 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Pil løg og hak i tern. Skær squash og peberfrugter i tern. Skær chorizopølse i små tern.
Varm olie i en gryde. Svits kød, løg, squash og pølse til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon, 1 dl vand og oregano.
Lad det koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber og servér med ris.
Håber maden smager!