Mexicansk chorizogryde
Glutenfri
3 dages holdbarhed

Mexicansk chorizogryde

3.64 (76)
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Basmatiris
200 g
Chorizo-pølse
50 g
(Laktose)
Løg
1 stk
Squash
½ stk
Rød peber
1 stk
Hakket gris & kalv
300 g
Tacosauce
230 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Oregano
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 860 kcal
  • Fedt: 27 g
  • Kulhydrater: 104 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Pil løg og hak i tern. Skær squash og peberfrugter i tern. Skær chorizopølse i små tern.
Varm olie i en gryde. Svits kød, løg, squash og pølse til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon, 1 dl vand og oregano.
Lad det koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber og servér med ris.
Håber maden smager!