Toscansk suppe med okse og bønner
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Toscansk suppe med okse og bønner

4.14 (258)
Under 25 min
11 Ingredienser
Hurtig suppe med masser af grøntsager, bønner og mørt oksekød. God til en kold efterårsaften.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Selleri
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Bønner
½ dåse
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Hakkede tomater
200 g
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Gulerod
½ stk
Oksesteg af tykkam
300 g
Grøntsagsbouillon
⅓ pose
(Selleri)
Kålmix
100 g
Brød
2 stk
(Byg, Hvede, Rug)
Timian
½ tsk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 613 kcal
  • Fedt: 23 g
  • Kulhydrater: 59 g
  • Protein: 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skræl gulerod, skyl bladselleri og skær begge dele i tern.
 Skær kødet i små tern 1x1 cm.
 Varm lidt olivenolie i en gryde og steg grøntsagerne 2-3 min. Kom hakkede tomater og 2 dl vand i. Tilsæt bouillon, drænede bønner, timian og oksekød. Lad det småsimre under omrøring i 10 min. Kom kålen i og kog yderligere 2 min. Spæd til med vand, hvis suppen bliver for tør. Smag til med salt og peber.
 Lun brødet i en brødrister.
Servér den varme suppe med brød til.
Håber maden smager!