Wok med kylling i teriyaki, stegt æg og bulgur
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Wok med kylling i teriyaki, stegt æg og bulgur

4.17 (123)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Bulgur
    125 g
    (Gluten, Hvede)
    Løg
    1 stk
    Gulerod
    2 stk
    Grønne bønner
    1 pakke
    Hakket kylling
    300 g
    Teriyakisauce
    1 pakke
    (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
    Æg
    2 stk
    (Æg)
    Hakkede peanuts
    ½ pose
    (Jordnødder, Nødder)
    Næringsindhold (per portion)
    • Energi: 657 kcal
    • Fedt: 18 g
    • Kulhydrater: 72 g
    • Protein: 51 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
     Pil og hak løg. Del gulerod på langs og skær i tynde skiver. Nip enden af bønnerne og del dem i 3-4 stykker.
     Varm lidt olie op i en wok eller stegepande til høj varme. Lynsteg kyllingen i ét stykke ca. 1 min. på hver side, så det får stegeskorpe. Del kødet fra hinanden og tilsæt løg, bønner og gulerod. Krydr med lidt salt og peber, og steg videre i 2–3 min. til kødet er gennemstegt. Tilføj teriyakisaucen, bland rundt og lad det stå på svag varme til resten af retten er klar.
     Varm lidt olie op på en stegepande ved middelvarme. Slå æggene ud på panden og steg dem i 2–3 min. til æggehviden er stivnet, men blommen stadig er blød.
    Anret bulgur og wokretten i portionsskåle med et stegt æg på hver. Drys peanuts over og servér.
    Håber maden smager!