Kalorielet
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Oksestrimler i teriyaki med pak choy og grøntsager
3.98 (355)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Basmatiris
135 g
Hvidløg
1 fed
Rødløg
1 stk
Pak choy
1 stk
Gulerod
2 stk
Forårsløg
1 bundt
Strimler af oksekød
275 g
Chiliflager
½ pose
Teriyakisauce
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 552 kcal
- Fedt: 7 g
- Kulhydrater: 79 g
- Protein: 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Pil hvidløg og rødløg. Hak hvidløg fint, skær rødløg i skiver. Skyl pak choy, skær bunden af og snit den i grove stykker. Skræl gulerod og skær i tynde skiver. Snit forårsløg i tynde skiver og skyl dem.
Varm lidt olie op i en wok/stegepande. Steg kød ved høj varme 1-2 min. så det får stegeskorpe, undgå at røre for meget i det. Tag kødet af og læg på en tallerken. Kom lidt mere olie på panden/wokken og steg alle grøntsager undtagen forårsløg ved høj varme i ca. 3 min. Kom chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og teriyaki-sauce i og kog i 1-2 min. Spæd evt. til med lidt vand. Kom kødet i saucen og smag til med salt og peber.
Drys forårsløg over retten og servér med ris til.
Håber maden smager!