Jul
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Lun salat med confiteret and, granatæble og appelsin
Retten har ingen vurdering
Under 25 min
12 Ingredienser
Salat med inspiration af jul med valnødder, pære og asiatisk juledressing. Serveret med brød.
Salat med inspiration af jul med valnødder, pære og asiatisk juledressing. Serveret med brød.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soja·
- Svovldioxid·
- Havre·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
Confiteret andelår
1 stk
Honning
½ spsk
Hjertesalat
2 stk
Granatæble
½ stk
Appelsin
½ stk
Sojasauce
½ spsk
Rød balsamico
½ spsk
Rød chili
¼ stk
Brød
2 stk
Pære
1 stk
Valnøddebrud
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 980 kcal
- Fedt: 56 g
- Kulhydrater: 91 g
- Protein: 28 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kom andelår i et ovnfast fad og varm i ovnen 10-12 min.
Skyl imens salaten, skær bunden af og del den i grove blade. Brug gerne en salatslynge til at tørre den. Skyl pæren, del den i kvarte, fjern kernehus og skær i grove tern. Halvér granatæble, hold den med skærefladen nedad og bank på bagsiden med en stor ske, så kernerne kommer ned i en skål.
Riv appelsinskal fint i en skål. Skær lidt af toppen og bunden af appelsinen og fjern resten af skallen med en lille skarp kniv. Skær forsigtigt fileter/både af frugtkødet ved at føre kniven mellem lamellerne. Pres ½ spsk saft af resten ned i skålen med skal.
Fjern kerner fra chili og hak fint. Bland godt sammen med appelsinskal/saft, soja, honning, balsamico, lidt salt og peber.
Lun brødene i ovnen 3-4 min. sammen med valnødderne.
Del kødet fra låret med to gafler og kom det i en skål. Tilsæt salat, pære, valnødder, appelsinfileter og granatæble. Vend det hele med dressingen og servér med lunt brød.
Håber maden smager!