Fuldkornspasta med stegt blomkål
Vegetar
4 dages holdbarhed

Fuldkornspasta med stegt blomkål

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Valnødder
    ·
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Fuldkornspasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Blomkål
1 stykke
Citron
1 stk
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Tanelli ost
3 pakke
(Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
1 drys
Valnøddebrud
1 pose
(Nødder, Valnødder)
Salatmix Toscana
150 g
Citrusvinaigrette
2 spsk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 783 kcal
  • Fedt: 33 g
  • Kulhydrater: 90 g
  • Protein: 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog og kog pasta i 10-12 min.
Skyl blomkål og citron. Del blomkålen i små buketter. Riv skallen på citron og pres saften. Pil og hak løg og hvidløg. Riv osten. Hak persille groft.
Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og hvidløg ved middelvarme til de er klare. Tilsæt blomkål og citronskal og steg ca. 6 min. Vend i det jævnligt. Hak valnødder groft, kom dem på panden og steg videre 5 min.
 Hæld vandet fra pastaen, men gem ca. 1 dl. Kom pastaen på panden sammen med lidt kogevand og bland det sammen. Tilsæt ⅔ af den revne ost og smag til med citronsaft og peber.
Kom salaten i en skål og vend sammen med vinaigrette.
 Drys hakket persille og resten af osten på toppen og servér evt. med lidt ekstra olivenolie.
Håber maden smager!